Welkom bij XBC Brabant

XBC Brabant is een door Xerox geautoriseerde Concessionaire voor de verkoop van Xerox kopieer- en printapparatuur, Xerox Managed Print Services en documentgerelateerde bedrijfsoplossingen.

Vanuit mijn kantoor gevestigd in Den Bosch, bedien ik samen met mijn team onze klanten in Brabant. Onze samenwerking met Xerox stelt ons in staat om onze regionale klanten te voorzien van de beste technologische apparatuur, service en support.

Wij  zijn ook uw aanspreekpunt voor al uw AV- en IT vraagstukken: Van touchscreens tot het inrichten van complete Microsoft 365 werkplekken.

Bij XBC Brabant is het onze overtuiging om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen door voortdurend naar hun behoeften te luisteren, zodat we flexibele oplossingen kunnen blijven bieden. Met ons samenwerken betekent dat u kunt profiteren van zowel de support van een persoonlijke en toegewijd lokaal accountmanagement team, als de eersteklas support van Xerox als Service Provider.

We bieden de beste producten en oplossingen op de markt, tegen zeer concurrerende prijzen, maar we doen geen concessies aan de kwaliteit van onze service die onze klanten verdienen.

Ik sta u graag te woord om te bespreken wat ik voor u kan betekenen.

Raymond van Beers - Directeur Eigenaar XBC Brabant

Onze Filosofie​

We leveren kwaliteit in alles wat we doen. Kwaliteit betekent de markt leiden met innovatieve producten, diensten en oplossingen die zeer gewaardeerd worden door onze klanten en resulteren in superieure bedrijfsprestaties.

Onze Missie​

We helpen mensen betere manieren te vinden om geweldig werk te leveren, door voortdurend voorop te lopen op het gebied van documenttechnologieën, producten en diensten die de werkprocessen en bedrijfsresultaten van onze klanten verbeteren.

Waarom XBC Brabant

Persoonlijk en toegewijd lokaal accountmanagement team om u bij te staan en te adviseren

Frequent overleg over uw status van uw contract en inzicht in uw servicebehoeften

Zeer competitieve tarieven waardoor u altijd verzekerd bent van een marktconforme prijsstelling

Een portefeuille van eersteklas Xerox oplossingen ontworpen om uw organisatie te ontzorgen

Toegang tot de alom geprezen betrouwbare serviceorganisatie van Xerox Nederland

Expert advies en hulp beschikbaar 24/7/365 om u bij te staan uw processen te laten continueren

Maak vandaag nog een afspraak!

Als u vragen heeft over de technologie en oplossingen van Xerox, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen – we staan u graag te woord.

Hoi, kan ik je helpen?