Audiovisuele Middelen

Audiovisuele middelen vormen het fundament van een digitale werkplek. Een moderne werkplek waar werknemers moeiteloos hun device aansluiten op het presentatiescherm en vergaderen op afstand, waarbij bestanden direct worden gedeeld. Maar welk AV oplossing is geschikt voor jouw organisatie?

Draadloze audiovisuele middelen maken het mogelijk om eenvoudig te presenteren, flexibel te vergaderen en op afstand te (samen)werken. Je verhoogt de productiviteit, maar trekt ook jonge werknemers aan door het traditionele werken los te laten. Doordat zij zijn opgegroeid met digitale middelen en weten welke voordelen deze bieden, willen ze niets liever dan diezelfde voordelen ervaren op de werkvloer.

Wij gaan graag met u in gesprek hoe audiovisuele middelen ook voor uw organisatie een impact kunnen maken.

Touchscreens

Of je nu in de handel werkzaam bent of in de dienstverlening, voor elk zakelijk gebruik is een touchscreen perfect in te zetten! Kies ook voor de ideale oplossing voor het delen van informatie tijdens vergaderingen of trainingen. Voeg een stukje beleving aan jouw presentaties toe met ons assortiment kwalitatief hoogstaande touchscreens. 

Onze touchscreens worden geselecteerd op hun superieure kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. We bieden je alleen merken die een meerwaarde bieden. Door de informatie interactief aan te bieden op onze touchscreens gaat jouw presentatie leven. De scherpe 4K resolutie trekt de aandacht en de techniek laat je niet in de steek.

Wij overtuigen u graag tijdens een demonstratie.

Video Conferencing

Vergaderen op afstand is tegenwoordig heel normaal. Je hoeft niet meer bij elkaar in één ruimte te zitten, met dank aan videoconferencing. Wij laten je graag zien hoe Starleaf je verder helpt op dit gebied. Deze software kan namelijk verbinden met elke andere videoconferencingtool. Kies ook voor vergaderen zonder issues, zodat je verder kunt!

Jouw situatie vraagt om maatwerk
Videoconferencing kan op vele manieren. Daarom bieden we je advies en implementatie helemaal op maat. Of je nu in een handelsonderneming werkt of in de zakelijke dienstverlening. Maatwerk werkt.
Wat wil je nog meer?

Boek nu een live demo

Narrowcasting

Narrowcasting is audiovisueel middel en een moderne manier van informatie verspreiden. Deze informatie wordt uitgezonden via beeldschermen en is gericht op een specifieke doelgroep binnen een specifieke plaats. Zoals bij het koffieapparaat waar het personeel zijn koffie haalt of in de wachtkamer van een ziekenhuis. Met het juiste narrowcasting systeem creëer je de ultieme beleving binnen jouw organisatie. Werknemers blijven op de hoogte van het laatste bedrijfsnieuws en klanten worden vermaakt terwijl zij plaatsnemen in de lobby.  

Volledige controle over de content van je schermen, dat bieden we je met HCS Signage Solutions. Deze gebruiksvriendelijke software stelt je in staat om zelf aantrekkelijke content te creëren en te bepalen op welke schermen deze wordt getoond. Het uitgangspunt is gebruiksvriendelijkheid, want je hebt geen ontwerpskills of technische kennis nodig. 

De toepassingen van narrowcasting zijn eindeloos. 

Bezoekers registratie

DigiReceptie is een digitale oplossing voor de registratie van bezoekers en neemt onnodig tijdrovende receptietaken uit handen waardoor de receptionist(e) 100% aandacht heeft voor uw bezoek.

Klanten zijn een waardevol bezit. Je gunt ze een bezoekerservaring die naadloos aansluit bij de visie van je bedrijf. De bezoekersregistratie digitaliseren is leuk, efficiënt en veilig. Met DigiReceptie is de eerste indruk van je bedrijf goed geregeld. Een gewoon ‘bezoek’ wordt een ‘klantreis’ die bijdraagt aan een professionele uitstraling. Klant is koning!

Omslachtig registreren op papier wordt zo razendsnel digitaal ‘inchecken’. DigiReceptie stuurt direct een mail/push-notificatie naar de betreffende medewerker als de bezoeker zich heeft aangemeld.

Laat ons u adviseren over de juiste inzet van DigiReceptie.

bezoekersregistratie2

Videowalls

Zoek je de ultieme beleving voor jouw klanten? Een videowall is een perfecte manier om jouw publiek versteld te doen staan. De meerdere schermen brengen stuk voor stuk en tegelijk gezamenlijk je verhaal tot leven. Zowel in een winkel, een restaurant als in een presentatieruimte wordt de beleving naar een hoger niveau getild. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

  • Je maakt een overweldigende indruk op je publiek
  • Een professionele ontvangst voor uw gasten
  • Flexibel kunnen tonen van je content
  • Snel en eenvoudig je content wijzigen
  • 24/7 prachtige beeldkwaliteit

Boek nu een live demo

Hoi, kan ik je helpen?