Managed IT Services

Verleg uw focus van IT beheer naar IT innovatie die uw organisatiegroei stimuleert.

 

Managed IT Services helpen u vooruit!

De snelheid waarmee IT en veiligheidsvraagstukken zich evolueert is enorm. Hoewel dit enorme kansen biedt, brengt het ook grote uitdagingen met zich mee voor uw bedrijf. Om uw IT-omgeving soepel te laten werken, moet u zich snel aanpassen aan veranderende zakelijke behoeften en technologische vereisten, om nog maar te zwijgen van de groeiende vraag van klanten naar beveiliging, snelheid en gebruiksgemak. Het kan ongelooflijk moeilijk zijn om tijd, middelen en talent te vinden om deze toenemende uitdagingen intern aan te pakken. Verleg  uw focus van  IT-beheer naar IT-innovatie die uw organisatiegroei stimuleert.
Maak daarom gebruik van de Managed IT Services van HCS om lastige software onderhoud- en supportactiviteiten uit handen te nemen, zodat uw team zich kan focussen op meer strategische, innovatieve en omzetverhogende taken.

Uw werkplek in de cloud

Zet uw IT-ecosysteem over naar de cloud, schakel over van een inflexibel CapEx naar een flexibel OpEx IT-model en beheer de hoge kosten van verouderde infrastructuur. Profiteer van de volledige capaciteit van uw IT-middelen, zonder het gedoe om ze te beheren.

Managed IT Support

Managed IT Support zorgt ervoor dat uw bedrijf te allen tijde wordt beschermd en ondersteund. We nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor uw IT en systemen. Met onze automatiseringstools zorgen we voor een volledige monitoring en beheer van uw systemen. We voeren geautomatiseerde healthchecks en patches uit, waardoor het risico op fouten wordt verminderd en netwerkproblemen kunnen worden opgelost voordat u er zelfs maar van op de hoogte bent.  Ervaart u toch een probleem dan staat  onze HCS Helpdesk volledig tot uw beschikking en indien nodig bieden we on-site ondersteuning en onderhoud.

Onze Managed IT Support wordt geleverd tegen een vast maandelijks bedrag, zodat u nooit een onverwachte of te hoge rekening ontvangt.

IT Scan

Vraag vandaag nog een gratis IT-scan aan en zie hoe onze diensten uw bedrijf in staat stellen om de IT-kosten drastisch te verlagen, de efficiëntie te verhogen en u volledig zullen ontzorgen.

Hoi, kan ik je helpen?