Digitale Werkplek Oplossingen

De digitale werkplek is de virtuele, moderne versie van de traditionele werkplek.  

Een digitale werkplek biedt gemakkelijker toegang tot virtuele vergaderingen en neemt barrières van tijd, locatie, apparaten en netwerkverbindingen weg. Het biedt werknemers een betere balans tussen werk en privé en verhoogt het de productiviteit en wendbaarheid van de organisatie.

Digitale Werkplek Oplossingen zijn combinaties van geavanceerde technologie en eersteklas ondersteunende diensten waarmee het personeel van een organisatie overal en altijd in een beveiligde omgeving kan werken.

Microsoft 365

Met Microsoft 365 voor bedrijven wordt werken in de cloud een feestje. Alle programma’s en bestanden worden overal en altijd toegankelijk in een gebruiksvriendelijke omgeving. Als systeembeheerder biedt dit veel nieuwe functionaliteiten en overzicht. Daarnaast kun je centraal meer regelen en bespaar je tijd en kosten op dure softwarelicenties.

Er is niet één Microsoft 365-pakket. Het is een cloudoplossing die we helemaal voor jou, op maat, kunnen vormgeven en implementeren. Onze expertise binnen de zakelijke markt gaat verder dan alleen de keuze voor juiste apparatuur. Vooral het begeleiden van projecten en jouw medewerkers maken hierbij het verschil. Succesvol innoveren zorgt daarbij voor gebruikers die prettiger en sneller hun werk kunnen doen.

Microsoft Teams

Online vergaderen doe je tegenwoordig via de cloud met Microsoft Teams. Waar je gesprekspartner zich ook ter wereld bevindt, met één klik kunnen jullie online vergaderen vanaf elk apparaat.

Je kunt met Microsoft Teams vertrouwen op online vergaderingen van topkwaliteit, met HD-geluid en subliem beeld. Precies zoals je het wilt. Bovendien kun je vergaderingen opnemen om ze later terug te kijken. Tijdens de vergadering deel je gemakkelijk je scherm en kun je met maximaal 250 (!) personen tegelijk werken aan bijvoorbeeld een PowerPoint-presentatie. De tools, zoals ingebouwde chat en whiteboards, maken je zakelijke vergaderingen nog productiever.

Microsoft Azure

De cloud voor iedereen, die belofte biedt Microsoft Azure.
Azure biedt je alle cloudmogelijkheden die je nodig hebt om productiever, efficiënter en kostenbesparender te werken. Dat wil jij toch ook? 

Het grote voordeel van Azure is dat het je de vrijheid geeft om op een wereldwijd netwerk met je favoriete hulpprogramma’s en frameworks, toepassingen te ontwikkelen, beheren en implementeren.

Het is jouw bedrijf en jouw wensen zijn uniek. Daarom verzorgen we de implementatie van Azure ook helemaal op maat. Laat ons weten hoe je het graag wilt hebben en wij zorgen ervoor dat we de gewenste eindsituatie realiseren voor je.

Device as a Service

DaaS is een innovatief concept voor apparaatbeheer. Het bundelt het leasen van hardware-apparaten zoals laptops, tablets en accessoires samen met life-cycle onderhoud, aanloop- en implementatiekosten in één maandelijks bedrag per gebruiker.

DaaS helpt de IT van uw bedrijf te vereenvoudigen en verlaagt de kosten van in-house beheer. Tevens maakt de uitbesteding van apparaatbeheer uw IT-team ook vrij om zich te concentreren op kerntaken van het bedrijf, zoals het implementeren van innovatieprojecten om uw bedrijf te laten groeien.

Het updaten van apparatuur wordt vaak uitgesteld vanwege de hiermee gepaard gaande grote investeringen. DaaS biedt directe toegang tot beter presterende apparaten zonder hoge kosten vooraf. Hiermee faciliteert u uw medewerkers in hun behoeften zodat ze het meest productief kunnen zijn.

Wilt u meer weten?

Hoi, kan ik je helpen?